Προσοχή! Tο site μας χρησιμοποιει cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε την περιηγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies OK

Δωρεάν επιμέτρηση στο χώρο σας

Το καταστημά μας σας υποδέχεται στον εκθεσιακό μας χώρο που αποτελείται απο 3 ορόφους με 26 τοποθετημένα μοντέλα επίπλων κουζίνας, 10 τοποθετημένες ντουλάπες και μεγάλη ποικιλία σε μεσόπορτες και θωρακισμένες.

Εφ'οσον βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή, ειδικευμένος σχεδιαστής έρχεται στο χώρο σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ,για επιμέτρηση και για μια πρώτη συζήτηση μαζί σας, για το τι ταιριάζει στο χώρο σας.

Για τους πελάτες απ'την υπόλοιπη Ελλάδα, είναι αρκετή μια αρχιτεκτονική κάτοψη του χώρου ή μια καταγραφή του χώρου απο εσάς, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε λειτουργικές και άψογα αισθητικές λύσεις, αποκλειστικά για το χώρο σας.

Τογιας & Σια ΟΕ Έπιπλα Κουζίνας

Ο εκθεσιακός χώρος των επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και μεσοπορτών που στεγάζεται σε τρείς ορόφους, και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε είκοσι έξι(26) τοποθετημένα έπιπλα κουζίνας, σε δέκα (10) τοποθετημένες ντουλάπες και σε μεγάλη ποικιλία από μεσόπορτες.

Τηλ. 22210 22388

Μεγ.Αλεξάνδρου 42, Χαλκίδα, Greece

Προσφορές Τόγιας

Γραφτείτε με το email σας, για να λαμβάνετε τις Ειδικές Προσφορες Πρωτοι!