Προσοχή! Tο site μας χρησιμοποιει cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε την περιηγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies OK

General Electric

Η GENERAL ELECTRIC , η πιο γνωστή εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών στον κόσμο, αποτελεί στην Ελλάδα, το κυρίαρχο όνομα στα αμερικάνικα ψυγεία-ντουλάπες.

Με αφετηρία το 1911 που δημιούργησε το πρώτο της ψυγείο η General Electric καθιερώνει πρότυπα, χρησιμοποιώντας τα επιτεύγματα της τεχνολογίας για να σας προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα. Όλα τα μοντέλα της αξεπέραστης αμερικάνικης τεχνολογίας είναι συνώνυμα τη πρωτοπορίας και οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της ψύξης.

Τα ψυγεία GE με λειτουργίες όπως το Custom Cool, Frost Guard, Climate Keeper, διαθέτουν υψηλό δείκτη ευφυΐας και προφίλ απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον της κουζίνας σας. Πέρα από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, τα ψυγεία GE κοσμούν τον χώρο της κουζίνας σας, χάρη στο υψηλής αισθητικής design τους και την στιβαρότητα της κατασκευής τους.

Η GE φροντίζει συνεχώς να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει και να δραστηριοποιείται και σε άλλες κατηγορίες. Στον τομέα των κλιματιστικών, η GE δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας με στόχο την δημιουργία μίας καλύτερης ζωής για όλους μας

Η General Electric φροντίζει πάντοτε να εξελίσσει την τεχνολογία και την ποιότητα σ' όλες τις κατηγορίες προϊόντων της για να καλύπτει κάθε απαίτησή σας για υψηλή ποιότητα ζωής. Γι' αυτό δεν κατασκευάζει απλώς προϊόντα, αλλά δημιουργεί πρότυπα!

Προσφορές Τόγιας

Γραφτείτε με το email σας, για να λαμβάνετε τις Ειδικές Προσφορες Πρωτοι!