Προσοχή! Tο site μας χρησιμοποιει cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε την περιηγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies OK

Έπιπλα Κήπου Αλουμινίου & Συντήρηση

14/04/2016
από Φωτης Κουρμαδας

Τα έπιπλα από αλουμίνιο είναι ιδανικά αν είστε φαν του μίνιμαλ και του αφαιρετικού στιλ διακόσμησης. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά όχι μόνο στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στη σκουριά με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να τα αποθηκεύετε κατά τους χειμερινούς μήνες. Παράλληλα, απαιτούν λιγότερη συντήρηση, καθαρίζονται πιο εύκολα και είναι ελαφριά .

Αν και τα έπιπλα από αλουμίνιο λοιπόν δε σκουριάζουν μπορεί, ωστόσο, να υποστούν αλλοιώσεις στο χρώμα τους ή να παρουσιάσουν αγριάδες στην επιφάνεια τους, που να οφείλονται σε οξείδωση.

Ο καλύτερος τρόπος για το καθάρισμα τους είναι το σαπουνόνερο με λίγο χυμό λεμονιού ή ξίδι. Τα καθαριστικά, γυαλιστικά και προστατευτικά των επιφανειών των αυτοκινήτων μπορεί επίσης να φανούν πολύ χρήσιμα στην προστασία αυτών των επίπλων από τη σκληρή μεταχείριση και τις κακές καιρικές συνθήκες.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα επιπλά κήπου σας με μοντέρνα και ανθεκτικά έπιπλα αλουμινίου. διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία.

Σας Προτείνουμε

  • - 30%
640,00 448,00 (Τιμή με ΦΠΑ)
  • - 60%
1.620,00 648,00 (Τιμή με ΦΠΑ)

Προσφορές Τόγιας

Γραφτείτε με το email σας, για να λαμβάνετε τις Ειδικές Προσφορες Πρωτοι!