Προσοχή! Tο site μας χρησιμοποιει cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε την περιηγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies OK
Ηλιακός Θερμοσίφωνας Αντωνακάκης 120lt Τριπλής Ενέργειας Glass 2,0τ.μ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας Αντωνακάκης 120lt Τριπλής Ενέργειας Glass 2,0τ.μ

690,00
(Τιμή με ΦΠΑ)
6510002
1 εως 3 ημέρες

Διαθέσιμο, Παράδοση από 1 έως 3 ημέρες

+

 

Ολα τα παρακάτω πλεονεκτήματα αποδεικνύονται από τη δύναμη και την επίδοση που είναι 1.5 φορά μεγαλύτερη σε σχέση με άλλους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες:

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
  Η εξωτερική επένδυση του  ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY είναι από γαλβανισμένο χάλιβα 0,5μμ, με ηλεκροστατική πολιαστερική βαφή και από τις δυο πλευρές ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ο μοναδικός σχεδιασμός που διαθέτει, προσφέρει διπλάσιες μηχανικές αντοχές στην εξωτερική επένδυση της δεξαμενής.
 • Ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY  ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ
  Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY  εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα.
 • H ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50χιλ. υψηλής πυκνότητας 40KMG/M³ εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30ºC υπό το μηδέν.
 • ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
  Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 3χιλ. 
  Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.
 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ
  Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης.
 • ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
  Σερπαντίνα ειδικής κατασκευής από σωλήνα τύπου MANESSMANN, για τη σύνδεση του καλοριφέρ (στον τύπο τριπλής ενεργείας)
 • Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΤΟΧΗ
  Οι περισσότεροι σχεδόν συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το προφίλ του ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY  διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.
 • Ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ  ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
  Γιατί μόνο ο συλλέκτης ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY κατασκευάζεται με χάλκινα κανάλια που κουμπώνουν σε όλο το μήκος της συλλεκτικής επιφάνειας του απορροφητή. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY να έχει πιο αποδοτικό συλλέκτη.
 • Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
  Η χάλκινη επιφάνεια του συλλέκτη ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.
 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
  Η διπλή μόνωση 40χιλ. από πετροβάμβακα και 20χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του συλλέκτη ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣSOLAR ENERGY.
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ
  Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 3,5χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.
 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
  Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης  προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Η ανεξάρτητη θέση της ράβδου μαγνησίου επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αντικατάστασή της.
H ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ SOLAR ENERGY κατασκευάζεται κάτω από τις αυστηρότερες  προδιαγραφές και η κατασκευή του επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ολα τα μέρη έχουν ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Οι αναγραφομενες τιμες ισχυουν μονο για τις αγορες σας απο το ηλεκτρονικο μας καταστημα


Προσφορές Τόγιας

Γραφτείτε με το email σας, για να λαμβάνετε τις Ειδικές Προσφορες Πρωτοι!