Προσοχή! Tο site μας χρησιμοποιει cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε την περιηγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies OK

Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

To  TOGIAS-HOME.GR  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που δημιουργήθηκε από την επιχειρηση ΤΟΓΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ,που εδρευει στην οδό Ελ. Βενιζέλου 76, 34100 Χαλκίδα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Κο Δημητριο Τόγια, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@togias-home.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης: +30 22210 80602.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του εν λόγω ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.togias-home.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Γενικοί και Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.togias-home.gr περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά των χρηστών δεδομένα, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχουν κατά τη διάρκεια των παραγγελιών τους στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ειδικότερα:

Συλλογή Πληροφοριών. Oι χρήστες του www.togias-home.gr μπορούν να επισκέπτονται την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.togias-home.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.togias-home.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το www.togias-home.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Χρήση των Πληροφοριών. Το www.togias-home.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

 1. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
 2. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.togias-home.gr,
 3. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς,
 4. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω email.

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί από το χρήστη – πελάτη το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής του, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το τηλέφωνο του και ο τρόπος πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας.

Συμπληρωματικά μπορεί να ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που τυχόν έχει ζητήσει. Το www.togias-home.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνει ο εκάστοτε χρήστης – πελάτης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί του αναφορικά με:

(i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του,

(ii) την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του σε κάθε αναγκαία περίπτωση,

(iii) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.togias-home.gr,

(iv) ειδικές προσφορές του www.togias-home.gr.

Οι χρήστες – πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν επιθυμούν ή όχι να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα – επικοινωνίες από το

www.togias-home.gr αποστέλλοντας σχετικό αίτημα τους μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@togias-home.gr.

Το www.togias-home.gr δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί ηλεκτρονικά στοιχεία πιστωτικών καρτών (αριθμό, όνομα κατόχου, ημερ. λήξης, CVV). Αυτά καταχωρούνται από τον χρήστη της κάρτας στα ίδια τα site των παραπάνω, με τη μέθοδο του redirect (ανακατεύθυνση). Εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την Τράπεζα, οι χρήστες επιστρέφουν στο κατάστημα για την ολοκλήρωση της παραγγελιοληψίας.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες. Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για τη χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του χρήστη – πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από τον αρμόδιο υπεύθυνο υπάλληλο του www.togias-home.gr. Η εκ μέρους του χρήστη προσκόμιση των προσωπικών του δεδομένων, σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.togias-home.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω. Σε καμία άλλη περίπτωση το

www.togias-home.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη – πελάτη χωρίς πρότερη δική του συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Kάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση, επιτρέπονται η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη – πελάτη, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους του πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

 

Περιορισμός ευθύνης

Το www.togias-home.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το αναφερόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες – πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του

www.togias-home.gr εκτός του πηγαίου κώδικα και του εικαστικού που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της DVS.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων. Ως εκ τούτων:

Α. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Β. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, η οποία επιτρέπεται μόνον κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του Δημητριου Τόγια ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Γ. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.togias-home.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του καταστήματος ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το www.togias-home.gr έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ανανεώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, και την παρούσα πολιτική. Συστήνεται η από μέρους των χρηστών ανάγνωση της διαδικασίας αυτής σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο του.

 

Αποστολή - Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του.  Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, για κάθε όμως καθυστέρηση,που δεν οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την οποιασδήποτε ευθύνη.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

α)Με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας:

Οι παραδόσεις γίνονται ΔΕΥΤΕΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 με δικά μας μεταφορικά μέσα ΚΑΤΌΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗΣ και αφορούν τις περιοχές ΕΥΒΟΙΑΣ,ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΑΤΤΙΚΗΣ,με Δωρεάν Μεταφορικά.

 

β)Αποστολή με μεταφορική εταιρεία:

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας ή με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της εταιρείας μας.Η χρέωση των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη,γίνεται κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία μας και αφορά την παράδοση των προιόντων στην πόρτα (πεζοδρόμιο) του πελάτη.Η παράδοση σε όροφο επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ανάλογα με το πρακτορείο.

 

2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα της εταιρείας μας Ελ.Βενιζέλου 76 - Χαλκίδα ώρες λειτουργίας καταστημάτων ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-14:00 και ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-14:00 KAI 17:00-21:00 μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει και είναι στο κατάστημα.

Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.
 • Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

 

Προιόντα Κατόπιν Παραγγελίας

Τα προϊόντα μας ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες   τα Άμεσα Διαθέσιμα και τα Κατόπιν Παραγγελίας.

Τα «Άμεσα Διαθέσιμα», είναι προϊόντα διαθέσιμα στις αποθήκες της εταιρείας μας.

Τα «Κατόπιν Παραγγελίας» προϊόντα, δεν είναι Άμεσα Διαθέσιμα και θα πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές μας ή και να παραχθούν ειδικά για εσάς.

Ειδικότερα για  τα προϊόντα των κατηγοριών Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες Υπνοδωματίων, Πόρτες, Είδη Υγιεινής, Πλακάκια, Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου, Παιδικά Έπιπλα &Έπιπλα Μπάνιου, θα πρέπει να προκαταβάλετε το 50% της αξίας τους, με την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

Τα προιόντα αυτά δεν μπορούν να επιστραφούν,παρά μόνο εάν  αποδεδειγμένα πρόκειται για υπαιτιότητα της εταιρείας μας.Δηλ.α)Λάθος στην παραγγελία β)Λάθος στη τιμολόγηση γ)Λάθος στην αποστολή δ)Ζημιά κατά τη μεταφορά από τα δικά μας μεταφορικά μέσα ε)Κατασκευαστικό ή αισθητικό ελάττωμα το οποίο θα καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

Στις παραπάνω περιπτώσεις έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προιόν  εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης,με βάση τους όρους που περιγράφονται στη παράγραφο Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση των Όρων Συναλλαγής της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας έχει την υποχρέωση ν΄αντικαταστήσει τα ελλατωματικά προιόντα «Κατόπιν Παραγγελίας», αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής,καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής του καινούργιου προιόντος.

Σε περίπτωση που η επιστροφή των ελλατωματικών προιόντων δεν πραγματοποιηθεί εντός των 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης,η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή των προιόντων και την αντικατάστασή τους.

 

Εγγυήσεις Προϊόντων

Τα προϊόντα που διατίθονται μέσω της Ιστοσελίδας μας,συνοδεύονται από σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστών,(όπου υφίστανται).Η Εταιρεία μας δεν παραχωρεί καμία επιπλέον εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, τα έξοδα αποστολής προς επισκευή του προϊόντος πρός την Εταιρεία μας ή την αντίστοιχη Αντιπροσωπεία(service), καθώς και η εν συνεχεία παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα βαρύνουν τον πελάτη.

 

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών μας που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας μας, η Εταιρεία διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (IBAN)
  • ALPHA - GR5701402000200002320000157
  • EUROBANK - GR7602601170000160200384724
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GR5201721530005153034696186
  • ΕΤΕ - GR4601104880000048844097286
  • ΕΜΠΟΡΙΚΗ - GR4401202000000000085293788

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές απ'την κατηγορία "Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου" με δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Για αγορές από:

401€ - 700€  :  3 δόσεις

701€ - 1000€:  5 δόσεις

1001€ και πάνω: 6 δόσεις

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.


Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Χαλκίδας.

Προσφορές Τόγιας

Γραφτείτε με το email σας, για να λαμβάνετε τις Ειδικές Προσφορες Πρωτοι!